Gáspár Evelin egy újabb nagyon szexi bikiniben mutatta meg a formáját

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
not image

Takács Petra

2021. július 30. - 19:13

Evelinről szép lassan egy nagy sorozatot lehetne készíteni a bikinis képeiből, amik rendre nagy népszerűségnek örvendenek.

Gáspár Evelin joggal élvezheti a népszerűséget, nagyon nagy követőtábora lett, és lassan 180 000-re duzzad ez a szám az Instagramon. Sokkal többen kedvelik, mint fordítva, bár néha betelik a pohár.

El tudjuk képzelni, hogy milyen durva üzeneteket kap, ha ekkora médiatapasztalattal a háta mögött elszakad nála a cérna. Nemrég láthattunk erre példát, amikor egy családi bikinisorozat látott napvilágot.

Többen is átlépték azt a bizonyos határt, és ez már nagyon nem tetszett Evelinnek, aki időközben nyaralni indult. Sorra osztja meg magáról a látványos képeket, és legutóbb a tetoválását is láthattuk, ami több szempontból is különleges.

Evelin formája változatlan, ami azt is jelzi, hogy valóban odafigyel, mivel máskülönben hamar felszaladnának azok a bizonyos plusz kilók. Úgy van vele, ha már ennyi időt, energiát és pénzt szánt arra, hogy élete formájában legyen, azt nem rontja el pár hét alatt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.