Dollár
388,93 Ft
Euró
397,14 Ft
Font
469,65 Ft
Bitcoin
22,952 $

Gáspár Evelin ezt most megint odatette, nagyon csini

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
not image

Hujber Dávid

2021. március 21. - 04:10

Közben feltett egy kérdést, amire nehéz válaszolni, de megpróbáltuk leadni a voksunkat egy kis elemzés után.

Gáspár Evelin talán soha nem volt ennyire a média középpontjában, mint manapság. A Győzike Show ideje alatt is fontos szereplő volt, de akkor még csak gyerekként, másfajta figyelem szegeződött rá, és a közösségi média sem igazán létezett.

Soron kívül Közel 180 ezer Yettel-ügyfélnek jár pénz, sms-ben kapnak értesítést az érintettek

Azóta fordult a kocka, és minden túlzás nélkül felért a szülei szintjére, és Magyarország egyik legismertebb híressége lett. Sajnos az elmúlt időszakban az őt ért támadások miatt is beszéltek róla, plusz ott vannak a családi ügyek.

Soha nem könnyű mindezt megélni a nyilvánosság előtt, és nemrég be is telt nála a pohár. Győzike és Zsolti között a viszony most különösen rossz lehet a tűzeset után, és talán már soha nem lesznek igazán jó kapcsolatban.

Győzike egyvalamire biztosan nem hajlandó, ebből nem fog engedni

Az életnek azonban mennie kell tovább és tovább. Evelin nagyon jól kezeli a helyzetet, egy erős nő, aki tisztában van azzal, hogy az önsajnálat nem visz előre, és egy idő után visszás is lehet az emberek szemében.

A mindig csinos és trendi sztár néha feltesz egy egyszerű kérdést, amire nem könnyű a válasz. Legutóbb is így tett, és hosszas gondolkozás után azt kell mondjuk, hogy a kettes kép, de csak a mosoly miatt!