Gáspár Evelin ezt most megint odatette, nagyon csini

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Közben feltett egy kérdést, amire nehéz válaszolni, de megpróbáltuk leadni a voksunkat egy kis elemzés után.

Gáspár Evelin talán soha nem volt ennyire a média középpontjában, mint manapság. A Győzike Show ideje alatt is fontos szereplő volt, de akkor még csak gyerekként, másfajta figyelem szegeződött rá, és a közösségi média sem igazán létezett.

Soron kívül Lezuhant egy repülőgép Szenicénél, ketten életüket vesztették

Azóta fordult a kocka, és minden túlzás nélkül felért a szülei szintjére, és Magyarország egyik legismertebb híressége lett. Sajnos az elmúlt időszakban az őt ért támadások miatt is beszéltek róla, plusz ott vannak a családi ügyek.

Soha nem könnyű mindezt megélni a nyilvánosság előtt, és nemrég be is telt nála a pohár. Győzike és Zsolti között a viszony most különösen rossz lehet a tűzeset után, és talán már soha nem lesznek igazán jó kapcsolatban.

Győzike egyvalamire biztosan nem hajlandó, ebből nem fog engedni

Az életnek azonban mennie kell tovább és tovább. Evelin nagyon jól kezeli a helyzetet, egy erős nő, aki tisztában van azzal, hogy az önsajnálat nem visz előre, és egy idő után visszás is lehet az emberek szemében.

A mindig csinos és trendi sztár néha feltesz egy egyszerű kérdést, amire nem könnyű a válasz. Legutóbb is így tett, és hosszas gondolkozás után azt kell mondjuk, hogy a kettes kép, de csak a mosoly miatt!