Gáspár Evelin bikinis formája több mint beszédes

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
not image

Takács Petra

2021. július 23. - 21:25

Egy újabb bizonyíték arra, hogy a kemény és áldozatos munka milyen eredménnyel járhat, ha az ember még kitartó is mellette.

Gáspár Evelin összességében mindig pozitív kommenteket kap, ugyanakkor van pár nagyon durva és bántó hozzászólás, vagy üzenet, amiknek semmi helyük nem lehetne a közösségi médiában. Sőt, sehol máshol sem, mégsem állnak le ezek az emberek.

Valamiért nem hagyják nyugton Evelint, még akkor sem, amikor már jelentős súlyfeleslegétől is megszabadult. Korábban amiatt bántották, mert kövérnek tartották, most pedig az a bajuk, hogy túl vékony, vagy formátlan.

Ráadásul ezt olyan stílusban közlik, amik a minősíthetetlen kategóriába sorolható. Nem véletlen, hogy legutóbb már nála is betelt a pohár, és keményen beolvasott ezeknek az embereknek, akik ennyire sértően beszélnek róla.

Micsoda csapat a Dancing with the Starsban: Tóth Andiék és Árpa Attiláék

Mindenkinél van egy határ, ami után betelik a pohár. Evelinnél most jöhetett el ez a pont, és talán még ő sem gondolta, hogy egyesek ennyire bele fognak állni, noha valóban szexi és igényes képek jelentek meg róla, az édesanyjáról és a testvéréről egyaránt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.