Gáspár Evelin alig tudott megszólalni, amikor Győzike közölte vele a hírt

Fotó: YouTube/LifeTV
not image

Hujber Dávid

2021.április.16 - 11:19

Gáspár Evelin úgy érzi, eljött az idő, hogy külön utakon folytassa tovább, bármennyire is szereti a családját, amit közölt is az édesapjával.

Evelin szép lassan felnőtt nővé vált, és emiatt úgy érzi, el kell hagynia a családi villát, ahol születése óta lakik. Ez egy nagyon fontos hely számára, ugyanakkor szeretné megkezdi a saját életét, ami nem fog menni, ha otthon marad.

Győzike idősebbik lánya be is jelentette, hogy elköltözik otthonról, amit a családfő nem vett jó néven, és ennek hangot adott. Erre az volt a válasz, hogy átadott egy csekket a lányának, amit négy felé kell osztaniuk.

Győző legutóbb azt eszelte ki, ha a lánya valóban el akar költözni a családi házból, akkor fizessen kötbért, mert eddig otthon lakott. Mint az várható volt, Evelin totálisan másképp gondolkozik a témáról.

„Ha elmégy, akkor mindent négyfelé osztunk anyukám!” – közölte Győzike Evelinnel. Megállás nélkül kezdte el neki sorolni, hogy mennyi vizet, áramot és fűtést fogyaszt, ami mind sok pénzbe kerül. Evelin alig tudott megszólalni, miközben az apja csak mondta a magáét.

Schobert Norbi egy sokkoló átalakulást mutatott be: elképesztően szexi lett Diána

Győzike félmilliós kötbért kért Evelintől, aki szerint azonban az apjának kellene fizetnie azért, hogy elmegy otthonról. „Ha le akarsz lépni, 500 ezer forint kötbért fizessél ki nekünk anyukám! Ne nevessél, mert nem nevetséges.”

Evelin szerint szégyen, hogy a saját apja pénzt követel tőle, amiért ott lakott. Bea sem igazán értette a dolgot, de Győzike ragaszkodott az összeghez. „Mondom bezsarolom, játszok vele, mert nem szívből csináltam. Na mondom, bezsarolom őt, hogy hátha ezzel vissza tudom ijeszteni, nem mégy sehova.” – mondta Győzike a LifeTV kamerái előtt.