Clouds
21 Budapest
Dollár
344,74 Ft
Euró
371,11 Ft
Font
432,30 Ft
Bitcoin
26,950 $

Gáspár Beák különleges vacsorája a Türkiz Budapestben, 2 éves lett a kutyájuk (videó)

Fotó: Instagram/Gáspár Bea
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Bea, Gáspár Evelin és Győzike ezúttal is maximálisan elégedett volt a kiszolgálással, miközben kutyájuk születésnapját ünnepelték.

Mint ismeretes, Gáspár Virág nemrég Franciaországba költözött, előtte azonban részt vett a Hal a tortán forgatásán. Kiváló vendéglátónak bizonyult, és végül övé lett az első hely, méghozzá teljesen megérdemelten.

Soron kívül Azonnal töröld ezeket az alkalmazásokat a telefonodról

Legutóbb pedig Visváder Tomi húzta be a győzelmet, aminek Paprika Dorina, Győzike keresztlánya nem tudott felhőtlenül örülni. Nem tartotta igazságosnak ezt az egészet, de el kellett fogadnia.

Virág a kiskutyáját Evelinre bízta, aki imádja Louis-t, saját Instagram oldala is van. A kutyus még mindig csak 2 esztendős, nemrég töltötte be a második életévét, és közösen ünnepelhetett a családjával a Türkiz Budapestben.

„@luithehavapoo a kedvenc kutyabarát helyén a @turkiz_budapest-ben ünnepelte a 2. Születésnapját #army barátjával. Én pedig a kis királyfi egészségére koccintottam a big Boss-al, @cengizkorkut -tal!”- írta a posztjában Bea.

„Majd az ikonikus és isteni finom báránybordámat az ünnepelttel közösen jóiízűen elfogyasztottuk! Köszönjük!” – tette hozzá a bejegyzésében nagyon elégedetten és boldogan Gáspár Bea.