Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,33 Ft
Euró
378,67 Ft
Font
441,46 Ft
Bitcoin
40,942 $

Különleges frizurát kapott Gáspár Bea

Gáspár Bea nagyon elégedett a végeredménnyel, és továbbra is fiatalos lendülettel halad előre az életében.

Fotó: Instagram/Gáspár Bea
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Bea ismét rendszeresen látható a képernyőn, méghozzá Győzikével. Igent mondtak a Párharcra, ami az Ázsia Expressz után megint egy óriási kihívás számukra, de egyelőre hozzák a kötelezőt.

Ez a show-ra is igaz, legutóbb Győző például szeánszot rendezett, amivel megadta az alaphangulatot. Gáspár Bea viszont még nehezebben kelt, mert begyulladt az egyik foga, a fagyievős verseny még fájdalmasabb volt számára, mint azt gondolta. Soron kívül Változékony idő vár ránk hétfőn, éjszaka mínusz 10 fok is lehet

Az agyfagyáson átesett Bea később szerencsére jobban lett, és a nézők imádják a stílusát. Sokszor higgadtan reagál, de amikor elönti a düh, akkor aztán mindenki másnál hangosabb, és még Győző is megszeppen mellette.

Nélkülük biztosan nem lenne ennyire szórakoztató ez az évad, és sok minden fog történni a döntőig. Efelől kétségünk nincs és sokan drukkolnak a Gáspár-családnak, viszont nem lesz könnyű dolguk.

Bea legutóbb fodrásznál járt, és ismét tökéletes frizurát kapott, amivel nagyon elégedett. „A hajam mindig szuper, imádom ezt a formát! A szín az mindig a régi, viszont most a kicsit rövidebb frufru nekem nagyon tetszik!” – írta Bea.