Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,049 $

Gáspár Bea szerint Győzike egy X-Men

Fotó: Instagram/Gáspár Győző
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Bea szerint a születésnapos férje olyan jól tartja magát, hogy gyakorlatilag egy X-Men, mivel évről évre egyre jobban néz ki.

Győzike és Gáspár Bea kapcsolata nagyon messzire nyúlik vissza, rendkívül fiatalon ismerkedtek meg. Győző hamar tudta, hogy Bea egy nap a felesége lesz, aki végül igent mondott neki, és azóta is egy párt alkotnak.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

Korábban még mások voltak a hagyományok, nem mint most, amikor az emberek igen gyakran cserélnek párt. Nem harcolnak egymásért, nem a megoldásra koncentrálnak, hanem inkább továbbállnak.

Számtalan kapcsolat megmenthető lenne, vagy eleve el sem kellene odáig jutniuk, hogy ilyen súlyos a helyzet. Mindennek a kommunikáció és a figyelem az alapja, de trenddé vált hamar szakítani, és azok, akik pár éve együtt vannak, kitűnnek a tömegből, annyira ritka mindez.

Győző ma ünnepelte a 49. születésnapját, ami különleges számára, hiszen ott van mellette a családja, mint mindig. Sokat köszönhet nekik, és ez egy olyan nap, amire mindig emlékezni fog, most igazán boldog lehet.

„Nagyon boldog szülinapot drága férjem, aki X-Men, mivel 20 éve ugyanúgy néz ki, sőt, évről évre jobban!” – írta a posztjában büszkén és boldogan Bea, aki valóban kitart a férje mellett, jóban és rosszban egyaránt, akárcsak fordítva.