Dollár
381,97 Ft
Euró
392,03 Ft
Font
463,77 Ft
Bitcoin
24,508 $

Gareth Bale húzhatja keresztül Cristiano Ronaldo számításait?

Gareth Bale, az angol csapat játékosa ünnepli gólját a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntõjébe jutásért játszott Wolfsberger AC - Tottenham Hotspur mérkõzésen a Puskás Arénában 2021. február 18-án. MTI/Kovács Tamás
not image

Nagy Noel

2021. március 26. - 06:30

Mint arról mi is beszámoltunk, Cristiano Ronaldo szívesen visszatérne korábbi sikerklubjához, a Real Madridhoz a nyári átigazolási időszak folyamán.

Nagyon sok tényező befolyásolhatja Cristiano Ronaldo visszatérését a blancókhoz, és ezek a tényezők nem arra billentik a mérleget, hogy a portugál klasszis ismét egyesül korábbi csapatával, ahol több aranylabdát is sikerült bezsebelnie.

Soron kívül Újabb szomorú negatív mérföldkő előtt a koronavírus, rengetegen hunytak el

Ott van például az a tény, hogy a 36 éves játékosnak továbbra is nagyon magas a fizetési igénye, és bár spanyol sajtóértesülések szerint a Real Madrid hajlandó lenne neki megfizetni évi 25 millió eurót, ez is nagy csökkentés lenne a jelenlegi fizetéséhez képest.

A másik befolyásoló tényező, hogy a Real Madrid minden bizonnyal inkább fiatalabbaknak adná meg ezt a jelentős bért, akikkel hosszú évekre számolhatnak, mint Kylian Mbappé vagy Erling Haaland, akiket szintén szóba hoztak a fővárosiakkal.

Az AS és a Marca beszámolójára támaszkodva azonban a francia Le10 Sport arról ír, hogy van még egy nagyon fontos tényező, amely Ronaldo visszatérését keresztülhúzhatja: Gareth Bale, aki jelenleg a Tottenhamnél játszik kölcsönben.

Egy korábbi sajtótájékoztató során a walesi válogatott támadó ugyanis jelezte, hogy tervei szerint nyár végén visszatérne a Real Madridhoz, és a spanyol fővárosban folytatná tovább a pályafutását, nem maradna José Mourinho csapatánál.

A spanyol sajtó pedig úgy tudja, hogy amennyiben Bale ténylegesen a maradás mellett dönt, akkor a Real Madrid lemondhat Ronaldo leigazolásának tervéről. Mint minden klub, úgy a blancók is pénzügyi nehézségekkel küzdenek a járvány miatt, így nem valószínű, hogy két ekkora fizetést bevállalnának.

A francia lap szerint ennek leginkább a Paris Saint-Germain örülhet majd, akik megpróbálkozhatnak a nyáron, hogy ingyen elhozzák a portugál klasszist Torinóból.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.