Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,960 $

Gareth Bale húzhatja keresztül Cristiano Ronaldo számításait?

Mint arról mi is beszámoltunk, Cristiano Ronaldo szívesen visszatérne korábbi sikerklubjához, a Real Madridhoz a nyári átigazolási időszak folyamán.

Gareth Bale, az angol csapat játékosa ünnepli gólját a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntõjébe jutásért játszott Wolfsberger AC - Tottenham Hotspur mérkõzésen a Puskás Arénában 2021. február 18-án. MTI/Kovács Tamás
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

Nagyon sok tényező befolyásolhatja Cristiano Ronaldo visszatérését a blancókhoz, és ezek a tényezők nem arra billentik a mérleget, hogy a portugál klasszis ismét egyesül korábbi csapatával, ahol több aranylabdát is sikerült bezsebelnie.

Ott van például az a tény, hogy a 36 éves játékosnak továbbra is nagyon magas a fizetési igénye, és bár spanyol sajtóértesülések szerint a Real Madrid hajlandó lenne neki megfizetni évi 25 millió eurót, ez is nagy csökkentés lenne a jelenlegi fizetéséhez képest. Soron kívül Vasárnaptól mindkét irányban megáll a Szabadkikötőnél a csepeli HÉV

A másik befolyásoló tényező, hogy a Real Madrid minden bizonnyal inkább fiatalabbaknak adná meg ezt a jelentős bért, akikkel hosszú évekre számolhatnak, mint Kylian Mbappé vagy Erling Haaland, akiket szintén szóba hoztak a fővárosiakkal.

Az AS és a Marca beszámolójára támaszkodva azonban a francia Le10 Sport arról ír, hogy van még egy nagyon fontos tényező, amely Ronaldo visszatérését keresztülhúzhatja: Gareth Bale, aki jelenleg a Tottenhamnél játszik kölcsönben.

Egy korábbi sajtótájékoztató során a walesi válogatott támadó ugyanis jelezte, hogy tervei szerint nyár végén visszatérne a Real Madridhoz, és a spanyol fővárosban folytatná tovább a pályafutását, nem maradna José Mourinho csapatánál.

A spanyol sajtó pedig úgy tudja, hogy amennyiben Bale ténylegesen a maradás mellett dönt, akkor a Real Madrid lemondhat Ronaldo leigazolásának tervéről. Mint minden klub, úgy a blancók is pénzügyi nehézségekkel küzdenek a járvány miatt, így nem valószínű, hogy két ekkora fizetést bevállalnának.

A francia lap szerint ennek leginkább a Paris Saint-Germain örülhet majd, akik megpróbálkozhatnak a nyáron, hogy ingyen elhozzák a portugál klasszist Torinóból.