Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,399 $

Videón keresztül Gálvölgyi János, így még soha nem láthattuk

Gálvölgyi János nagy szakállal az arcán üzent, aki ma este hosszabban fog beszélni a vele történtekről.

Fotó: Gálvölgyi János Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, humorista otthonában. MTVA/Gyûjtemény: Keleti Éva
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Gálvölgyi János szó szerint az életéért küzdött, miután súlyos állapotban került kórházba. Az orvosok mindent megtettek, amit csak lehetett, mélyaltatásba helyezték, és végül jól reagált a kezelésekre.

Az első napok nagyon aggasztóak voltak, viszont a színész szervezete kellően erős volt ahhoz, hogy túlélje a rosszullétét. Rengetegen szorítottak érte, azok is jókívánságukat fejezték ki, akik nem kedvelik. Soron kívül Félméteres hó esett Dobogókőn (fotók)

Azóta tudhatjuk, a színész sokkal jobban érzi magát, és az első vizsgálatok is lezajlottak az ügyében, ami nagy port kavart. A Heti Hetes egykori sztárja, aki számtalan műsorban szerepelt már, az RTL-en keresztül üzent.

Rendkívül hálás a támogatásért, a sok jó szóért, amikkel az ébredését követően szembesült. A rémálomnak vége, odakint pihenhet, viszont egyelőre nem tért vissza a színpadra, az várat magára.

„Szeretném megköszönni azoknak is, akik nem annyira aggódtak értem, mert velük együtt élünk, de nagyon-nagyon jól esett, és nagyon szépen köszönöm.” Ma este a Fókuszban jelentkezik Gálvölgyi, aki nagy szakállat növesztett.