Gálvölgyi János már nagyon jól van

Fotó: Gálvölgyi János Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, humorista feleségével, Gálvölgyi Judit műfordítóval otthonában. MTVA/Gyűjtemény: Keleti Éva
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Gálvölgyi János túl van a nehezén, és a felesége elmondása szerint nagyon jól van, aminek örülhetnek a rajongók.

Gálvölgyi János visszajött a mélyaltatásból, élete legnagyobb harcát vívta meg az őt ápoló kórházban. Az állapota súlyos volt, de azóta sokkal jobban van, és szép lassan visszatérhet a régi életéhez.

Rengetegen aggódtak érte, azok is aggodalmukat fejezték ki az állapota iránt, akik nem szimpatizálnak vele. Természetesen ez is jól eshetett a színésznek, és ezek a dolgok mind erőt adhatnak neki.

A Blikk megtudta, hogy Gálvölgyi állapota valójában gyorsan javul, és már nincs ok az aggodalomra. János felesége mondott pár új információt a lap kérdésére, így azt is megtudhattuk, hogy a színész nagyon jól érzi magát.

„Nagyon jól van János, hála Istennek minden rendben van a férjemmel. Mindketten remekül érezzük magunkat” – idézte a Blikk Gálvölgyi Juditot. Elmondása szerint jól telnek a napjaik, így minden sínen van.

Idővel Gálvölgyi újra színpadra állhat, de most az a legfontosabb számára, hogy erőt gyűjtsön, mivel nemrég még az életéért kellett küzdenie. A rémálomnak vége, és az orvosi stáb megmentette őt a legrosszabb forgatókönyvtől.