Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,675 $

Galambos Lajos a rohamai után: „Nem akarom, hogy tepsiben vigyenek el otthonról”

Fotó: Galambos Lajos, a Lagzi Lajcsi néven ismert zenész nyilatkozik, miután távozott a székesfehérvári büntetés-végrehajtási intézetből 2016. január 24-én. A bíróság az ügyészi indítványt elutasítva nem hosszabbította meg a gyanúsított Galambos Lajos előzetes letartóztatását. MTI Fotó: Lakatos Péter
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A 62 éves mulatós sztár, Galambos Lajos igen nehéz időszakot él át, most például már az egészségügyi állapota is aggaszthatja.

Galambos Lajos legutóbb arról beszélt, hogy a gyermekeivel való beszélgetést követően visszavonul a médiából. A Blikk azt írja, hogy Lajcsi most nem is amiatt aggódik elsősorban, hogy a bíróság másodfokon három év és hat hónap börtönbüntetésre ítélte.

Soron kívül Ritka óriáspókot észleltek az ausztráliai Queenslandben

Lajcsi a Blikknek azt mondta, nagyon megviselték az elmúlt időszak történései, és ez nemcsak pszichésen értendő. Úgy érzi, hogy az egészsége is károsodott, ami kapcsán azt mondta, hogy összeomlóban van.

A lap fotókat is közzétett, ahogyan Lajcsi a kórházi ágyán fekszik, ahová fulladás miatt került be. Lajcsi azt gondolta, hogy mindig meglesz benne a lendület, de szerinte az elmúlt hét év felőrölte az energiáit.

„Olyan problémák jelentkeztek nálam a közelmúltban, amik valószínűleg lelki eredetűek, de már szervi problémákban is mutatkoznak.” Fulladásos rohamok is nehezítik az életét, és azt mondta, nem akarja, hogy mentő vigye el a kisebbik fia láttára, ám legutóbb ő is nagyon megijedt.

Elmondása szerint perceken át levegőért kapkodott, majd bevonult egy magánkórházba, ahol vizsgálatokat végeztek el rajta. Rossz eredményeket kapott, és az orvosok továbbra sem jöttek rá arra, mi okozhatja a fulladásos rohamokat.

Lajcsi a zenélésről nem akar lemondani, ebből az egyből nem enged, ugyanakkor aggódik. „Nem akarom, hogy tepsiben vigyenek el otthonról. Akár egy fulladásos roham miatt.” Hogy mi lesz ezután, egyelőre nem tudni.