Dollár
395,03 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,15 Ft
Bitcoin
16,181 $

Őrületesen látványos dekoltázzsal és aranyban jelent meg Gabriela Spanic

Fotó: Instagram/Gabriela Spanic
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 29. - 12:28

Gabriela Spanic nagy kedvencünk, többek között a megjelenése miatt is, amit nem érhet panasz, az egyik legvonzóbb színésznő.

Valahogyan az emberek mindig elvárják a sztároktól, a hírességektől, hogy jól nézzenek ki. Sokakra ezzel olyan nagy nyomást helyeznek, hogy depresszióssá válnak, ami soha nem ideális, és akár súlyos lelki állapothoz is vezethet.

Soron kívül Menczer 10 pontban üzent Gyurcsánynak: ez a legnagyobb különbség Orbán és közte

A legfontosabb, hogy elégedettek legyünk önmagunkkal, a többi nem számít, és a negatív kommenteket igenis meg kell tanulni félretenni. Talán ez az egyik legnehezebb dolog, ha valaki ismert emberként éli az életét.

Gabriela Spanic évtizedek óta világsztárnak mondhatja magát, a Föld minden részén ismerik őt, milliók imádják, rajonganak érte. Nem csoda, mert kiváló színésznő, és olyan klasszis a formája, hogy csak szuperlatívuszokban tudunk róla beszélni.

Megáll az ember esze, amikor megpillantja egy szexi ruhában, és mivel a kamera egyenesen „szerelmes belé”, olyan fotók készülhetnek róla, mint csak kevesekről. Egy kortalan híresség, aki megint levette a lábáról az embereket, egy erősen dekoltázshangsúlyos ruhában jelent meg, ami kiemeli a vonalait.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.