Dollár
393,41 Ft
Euró
406,77 Ft
Font
470,26 Ft
Bitcoin
16,254 $

Gabriela Spanic dekoltázsa szinte felperzseli a tekinteted

Fotó: Instagram/Gabriela Spanic
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 25. - 02:37

Spanic az utóbbi időben extrán szexi és vonzó képeket oszt meg magáról az Instagram oldalán, aminek természetesen örülnek a követők.

A közösségi média elterjedésével a sztárok is feljebb kapcsoltak, és gyakorlatilag saját maguk irányíthatják a karrierjüket. Ezzel együtt bármikor aktívvá válhatnak, nem kell megvárni azt, amíg valaki készít velük egy anyagot a tévében vagy egy újságban.

Soron kívül Itthon is hatalmasat emelkedhet a cigaretta ára az Európai Bizottság döntése miatt

Sokszor egy jó fotós, vagy egy okostelefon is elegendő ahhoz, hogy emberek millióit érjék el. Hatalmas eszközzé vált a közösségi média, ami gyakorlatilag átjárja a DNS-ünket, és ez olyasvalami, amely csak hangsúlyosabbá válik.

Alig pár esztendő kellett ahhoz, hogy teljesen természetessé váljanak ezen platformok használata, mint például az Instagram is, ahol Spanic már több mint 2 millió követőt számol. Rendkívül vonzó és szexi képeket posztol magáról, a dekoltázsa pedig az őrületbe kergetheti a férfiakat.

A Dancing with the Stars ideje alatt is élvezhettük Spanic megjelenését, káprázatosan festett a táncparketten és egyes ruhák olyan szexin álltak rajta, hogy szinte felforrósodott a parkett. Valami hasonló történik akkor is, amikor egy szexi fotózáson vesz részt.

Forró: Megan Fox és Kim Kardashian félmeztelen feküdtek egymás mellett (18+)

Ezúttal egy western jellegű fotózásról osztott meg egy felvételt, ahol szintén nagy hangsúlyt kapott a szexi dekoltázsa. Alig pár perc alatt több ezer like futott be a bejegyzésre, és el kell ismerni, 50-hez közel is szexibb, mint valaha.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.