Dollár
395,11 Ft
Euró
408,84 Ft
Font
475,60 Ft
Bitcoin
16,207 $

Fürjes Balázs: a futball hazatér, Magyarország újra csúcsra érhet (videó) 

Fotó: A gyõztes magyar válogatott játékosai ünnepelnek, középen Szalai Ádám, mellette Szoboszlai Dominik (b4) a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziója 3. csoportjában, a Németország-Magyarország mérkõzés után a lipcsei Red Bull Arenában 2022. szeptember 23-án. A magyar csapat 1-0-ra nyert. MTI//Illyés Tibor
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. szeptember 26. - 17:03

Fürjes Balázs miniszterhelyettes, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára sem tudott szó nélkül elmenni a hétfő esti Magyarország-Olaszország mérkőzés mellett. 

Puskás Aréna: a futball hazatér!

Soron kívül Menczer 10 pontban üzent Gyurcsánynak: ez a legnagyobb különbség Orbán és közte

Magyarok tervezték, magyarok építették, kívülről megidézi a Népstadiont, belülről ultramodern, több mint stadion: 21. századi rendezvényközpont. A Puskás Aréna a nemzeti tizenegy új otthona, pont három éve fejeztük be a munkát. E három év alatt a fiúk elkápráztattak bennünket! Amit elértek, azt álmunkban sem gondoltuk volna.

Ma este a futball hazatér, Magyarország újra csúcsra érhet! 54 éve nem nyertünk jelentős trófeát, most ott lehetünk a Nemzetek Ligája döntőjében. Ha bent vagyunk, az UEFA döntése alapján Budapesten lehetne a négyes döntő! Szalai kapitány és csapata: köszönjük, előre! Mindenki szurkoljon, hajrá, Magyarország, hajrá, magyarok” – írta Fürjes a közösségi oldalára. 

Hétfő este a magyar válogatott az olaszokat fogadja a budapesti Puskás Arénában, a mérkőzésnek pedig nagy tétje van: kiderül, hogy melyik ország nemzeti tizenegye végez a csoport élén. 

Magyarország a pénteki játéknapon 1-0-ra legyőzte a németeket Lipcsében a visszavonuló Szalai Ádám góljával, az olaszok pedig az angolok fölött diadalmaskodtak hazai pályán. 

Abban az esetben, ha a magyar válogatott csak egy pontot is szerez, már csoportelső a halálcsoportban, ahol olyan válogatottak kaptak melyet, mint Olaszország, Németország és Anglia. 

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.