Clouds
21 Budapest
Dollár
346,81 Ft
Euró
370,65 Ft
Font
431,44 Ft
Bitcoin
27,128 $

Fulladásveszély miatt visszahívja egyik termékét az IKEA

Fotó: Unsplash / Illusztráció
Belföld

Kiss László

Szerkesztő

Újabb termékvisszahívásról számolt be a svéd áruházlánc, amely ezúttal egyik horgászjátékukat érinti.

Az IKEA arra kéri minden olyan vásárlóját, aki BLÅVINGAD többszínű horgászjátékot vásárolt (cikkszám: 10526506), hogy ne használja tovább a terméket és vigye vissza bármelyik IKEA áruházba, ahol visszakapja a termék teljes vételárát.

Soron kívül Fradisták is beleálltak a Sevilla és a Roma-szurkolók közti verekedésbe

A biztonság kiemelt fontosságú az IKEA számára, ezért elővigyázatosságból visszahívjuk a BLÅVINGAD többszínű horgászjátékot fulladás veszélye miatt. Az IKEA szigorú kockázatértékelési és tesztelési program segítségével fejleszti termékeit, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a termékek megfelelnek az összes vonatkozó törvénynek és szabványnak azokon a piacokon, ahol értékesíti azokat. 

Mindezek ellenére az IKEA tudomására jutott, hogy a játékon lévő kis szegecsek kilazulhatnak, ami fulladásveszélyt okozhat, különösen kisebb gyermekeknél. Ezért a BLÅVINGAD többszínű horgászjátékot visszahívjuk.

Fotó: IKEA

A BLÅVINGAD többszínű horgászjátékot bármelyik IKEA áruházban visszavesszük, és a vásárló visszakapja a teljes vételárat. A visszavételhez a vásárlás tényét nyugtával vagy számlával igazolni nem szükséges.