Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,31 Ft
Font
443,90 Ft
Bitcoin
23,219 $

Mióta itt jártál:

Összefoglaló videón a Tottenham rendkívül fontos győzelme a Fulham ellen

Fotó: EPA/Andrew Yates
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Tottenham máris megérkezett a Manchester United nyakára, így még semmi sem dőlt el az első négy hely sorsát illetően.

Az Arsenal magabiztosan vezeti a bajnokságot, immáron hónapok óta, és a reális képet tekintve csak a Manchester City állíthatja meg őket, akik nemrég Haaland révén hármat is rúgtak a Wolvesnek. Miután az United fontos pontokat hullajtott a Palace ellen és kikaptak az Arsenal otthonában, gyakorlatilag kiszálltak a bajnoki címért folytatott harcból.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

A harmadik és a negyedik helyért viszont ádáz küzdelem várható, amik még Bajnokok Ligája indulást érnek. A Tottenham nagyon hektikusan teljesít, bár a legutóbbi győzelmükkel ismét közel kerültek a negyedik helyhez.

36 pontot számolnak a 39 pontos Manchester United mögött, ugyanakkor egy meccsel többet játszottak. Ha azonban a Vörös Ördögök nem hozzák a meccsüket, akkor azzal is számolniuk kell, hogy a Spurs komoly gondokat okozhat.

Conte állása állítólag nincs biztonságban, az olasz esetleges menesztéséről is sokat cikkeznek. Legutóbb a Fulham otthonában vendégeskedtek, ahol mostanában nem könnyű játszani, és benne volt a pakliban, hogy belefutnak egy újabb pofonba.

Nem így lett, és ugyan csak egy gól született a mérkőzésen, azt a Spurs szerezte Kane révén, így elvitték a három pontot. Az elmúlt időszak egyik legfontosabb három pontja volt ez számukra, többek között a motiváció miatt is.