Dollár
392,10 Ft
Euró
405,71 Ft
Font
469,76 Ft
Bitcoin
16,903 $

Egyre frusztráltabb a Manchester United menedzsere, de nem csak a csapat miatt

Fotó: EPA/PETER POWELL
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. január 17. - 14:28

Ralf Rangnick november vége óta irányítja a Vörös Ördögöket, azonban ezidő alatt nem volt megelégedve mindennel.

Ralf Rangnick csak ideiglenes menedzserként érkezett a Manchester Unitedhez, a szezon végén távozik, azonban nem megy messzire, csak egy szinttel feljebb lép, és sportszakmai tanácsadóként folytatja a munkát.

Soron kívül Medvegyev szerint a NATO Patriot-rendszerei is célpontokká válhatnak Ukrajnában

Az edző ideje alatt mindössze egyszer kaptak ki, azonban még mindig a hetedik helyen állnak a tabellán, ezért Rangnick erősítéseket szerezne hoznia a csapatba, jelentősen átalakítaná a keretet, arról nem is beszélve, hogy több játékos is távozni szeretne.

A hírek szerint a német szakember elsődleges célpontja Amadou Haidara volt, akiért nem volt sikeres a versenyfutás, ezért az RB Leipzig játékosa a Newcastle együttesében köthet ki, Rangnick pedig úgy érzi, nincs elég beleszólása a dolgokba.

A Football365 arról ír, hogy a menedzsernek új igazolások nélkül kell megmenti a szezont, és kiemelik, hogy Rangnick “frusztrált amiatt, hogy klubja nem hajlandó támogatni őt új játékosokra szánt pénzzel, miután számos javaslatot tett a januári igazolásokra”.

Azt is kiemelik, hogy nem ez volt az, amire a novemberi aláírásakor számított, ugyanis akkor a vezetőség azt ígérte neki, hogy januárban a piacon lesz némi mozgástere, most azonban úgy érzi, félig hátratett kézzel kell dolgoznia.

Arról nem is beszélve, hogy hamarosan egy szinttel feljebb került, és felmerült benne a kétely, hogy mi lesz akkor, hogy ha már tanácsadói szerepkörben kell dolgoznia, amelyre két éves kontraktust kötött.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.