Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,577 $

Frizurát váltott Opitz Barbi, és jól áll neki

Fotó: Insatgram/Opitz Barbara Krisztina
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Általában egy bizonyos stílusban szoktunk hozzá Opitz Barbi kapcsán, ám a fiatal énekesnő most ideiglenesen váltott.

Opitz Barbi körül ismét nyugodtabb a helyzet, legalábbis, ami a bulvársajtót illeti. Korábban még az eltűntek személyek között is feltűnt a neve, de szerencsére épségben került elő, nem érte baj, nem esett baja.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

Sokan aggódtak érte, míg mások mindezt kihasználták, és kárörvendő hozzászólásokat írtak. Nem volt fair, amit Barbival szemben műveltek az emberek, de azóta mindez már nem téma, az énekesnő is inkább előre tekint.

Noha csak március közepét írjuk, nagyon is kezd nyári hangulatunk lenni, mert már valóban csak pár hónap van vissza a szezonig. Az énekesek is várják ezt az időszakot, hiszen számtalan fellépésük lesz.

Ez az az időszak, ami Barbi számára is a legaktívabb, aki szexi formában van. Még ő is csiszolhat a vonalain a nyári idényig, miközben továbbra is rengeteg bókot kap, és természetesen a hajkoronája sem maradhat el.

Most egy egészen más stílust választott, ami kapcsán azt kell mondjuk, nagyon is jól áll neki. Többször hordhatná így a haját, valahogyan még inkább kihangsúlyozza az egyéniségét és a karakterét.