Dollár
431,30 Ft
Euró
422,60 Ft
Font
481,14 Ft
Bitcoin
19,711 $

Frenkie de Jong csak egyetlen csapatért lenne hajlandó elhagyni a Barcelonát

MTI/EPA/DAN HIMBRECHTS

Bense Róbert

2022. július 17. - 16:00

Csakhogy ez a csapat nem Angliában van.

Frenkie de Jong spanyol sajtóhírek szerint csak a Bayern Münchenért lenne hajlandó elhagyni a Barcelonát. A holland játékost az elmúlt hetekben a Manchester United és a Chelsea csapatával hozták szóba, de úgy tűnik, hogy a Premier League kevésbé vonzza.

Soron kívül Csalafinta patkány miatt maradt áram nélkül több mint 1500 ember

Hasonló volt a felállás 2019-ben is, akkor az Ajaxtól csak a Barca vagy a PSG tudta volna elcsábítani, előbbinek sikerült is. A katalánok azonban szeretnék megspórolni a fizetését, így jöhetett szóba a távozás lehetősége.

De Jong nem most szemelte ki magának a Bayern-t sem, a bajorok játékstílusa, a bajnoki esélyek és a Bajnokok Ligája ambíciók mellett pedig az sem elhanyagolható tény, hogy közel lenne Hollandiához, illetve Matthijs de Ligt, de Jong barátja is hamarosan a müncheniekhez igazolhat.

Ez azonban vélhetően csak elméleti lehetőség, mivel a Bayern valószínűleg nem engedheti meg mindkét holland leigazolását, arról nem is beszélve, hogy a Barcelona és a Bayern München közötti viszony jelenleg meglehetősen hideg.

Robert Lewandowskit mindenképp meg akarták ugyanis tartani a németek, de a spanyol együttes addig ostromolta őket, mígnem beadták a derekukat. A tárgyalások viszont rendkívül nyögvenyelősek voltak, Mateu Alemany, a Barca sportigazgatója nem igazán akarta megkönnyíteni a párbeszédet a két csapat között – írta meg a goal.com.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.