Dollár
393,56 Ft
Euró
408,13 Ft
Font
472,40 Ft
Bitcoin
16,846 $

Franciaországi vaddisznó vadászaton lőttek le egy brit nőt

Fotó: Pixabay
not image

Borbély Fanni

2022. október 18. - 11:49

A “drámai balesetnek” titulált tragédia Franciaországban történt, a legfrissebb jelentések szerint pedig egyik társa véletlenül lelőtte a brit nőt, aki belehalt sérüléseibe.

Az Independent értesülései szerint egy 67 éves brit nőt egy franciaországi vaddisznó vadászat közepette lőtt le egyik vadásztársa, a tragikus balesetben pedig a nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem tudták megmenteni az életét.

Soron kívül Az Európai Unió Bírósága megvédte a paksi bővítést

A jelentés szerint a nőt közvetlenül a szíve fölött érte a halálos találat, ám olyan súlyosan roncsolta a nő testét, hogy miután a Saint-Brieuc-i Yves-Le Foll kórházba szállították, belehalt sérülésébe.

A vadászatra vasárnap reggel, az északnyugat-franciaországi Bretagne Goudelin körzetében került sor, amikor a tucatnyi vadászból álló csapat egy kukoricamezőn haladt előre, ám egy 69 éves férfi máig megmagyarázhatatlan okokból a vállára helyezett puskával hátrafelé lőtt egyet.

Mivel egyelőre nem tudni, hogy a halálos lövést leadó férfi ismerte-e a nőt, továbbá a tragikus baleset pontos körülményei sem tisztázottak, egy vizsgálatot indítottak, a helyi ügyészség pedig már javában nyomoz az ügyben. A 69 éves férfit őrizetbe vették és emberöléssel gyanúsítják, ám az első minták alapján nem állt sem alkohol, sem pedig drog hatása alatt.