Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,577 $

Hat francia rendőr sérült meg egy rendőrségi akció és robbanás közben

Fotó: Unsplash/ev
Európa
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A gyanúsított életét vesztette, míg hat rendőr megsérült egy házban történt robbanásban, miközben megpróbálták letartóztatni az időközben elhunyt személyt.

Legalább hat rendőr sérült meg egy házrobbanásban Franciaországban. A francia félkatonai rendőrség emberei egy házhoz szálltak ki, hogy letartóztassanak egy férfit, aki később életét vesztett egy robbanásban.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

Aliier régióban történt az eset a helyi jelentések szerint, és már azt is tudni, hogy a 38 éves férfit Christophe B. néven azonosították. A gyanúsított állítólag napokon keresztül halálos fenyegetéseket küldött egy börtön- és próbaidős szolgálati tisztviselőnek.

Három rendőrnek ugyan sikerült letartóztatnia a férfit, de arra lettek figyelmesek, hogy benzinszag árad az épületből. Ekkor történt a robbanás, aminek hatására kigyulladt az épület, amiben a rendőrök tartózkodtak.

Három másik rendőr, akik bementek a házba, hogy a kollégáikat mentsék, könnyebb sérüléseket szenvedtek. A gyanúsított holttestét a tűz eloltása után találták meg, már nem lehetett megmenteni.

A Sky News azt írja, hogy három rendőr súlyosan megsérült a robbanásban. További részleteket nem közöltek az állapotukról, így azt sem tudni, hogy pontosan milyen sérüléseket szenvedtek az épületben.