Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,55 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,041 $

A franciák aggódnak a csapaton belül felbukkanó vírusbetegség miatt

TÉMÁK:
#Katari vb #vb 2022
al-Hor, 2022. december 10. Didier Deschamps francia szövetségi kapitány a katari labdarúgó-világbajnokság Anglia-Franciaország negyeddöntõ mérkõzésén az al-hori al-Bajt Stadionban 2022. december 10-én. A címvédõ francia labdarúgó-válogatott 2-1-re gyõzött. MTI/EPA/Rungrodzs Jongrit
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Didier Deschamps „minden óvintézkedést” megtesz a betegség terjedésének megakadályozására.

Szokatlan, ám az elmúlt években egyáltalán nem ritka problémával szembesültek a francia válogatott tagjai, ugyanis egy felső légúti betegség tizedeli a csapatot, éppen az Argentína elleni világbajnoki döntő előtt.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

A covid elleni védekezés még valószínűleg élénken él a focistákban, Didier Deschamps, a válogatott szövetségi kapitánya pedig mindent megtesz, hogy ne terjedjen tovább a betegség, amit hárman már így is elkaptak – írja az ESPN.

Dayot Upamecano és Adrien Rabiot sem tudott ott lenni Marokkó ellen a keretben, és bár vasárnapra már visszatérhetnek, az influenzaszerű megbetegedés miatt valószínűleg nem lesznek százszázalékos állapotban.

Korábban Coman is lázas volt, Deschamps szerint pedig a megbetegedett játékosokat elkülönítették, hogy ne fertőzzék le a többieket. Mindenesetre ez így is elég aggasztó lehet három nappal a vb-döntő előtt.

Nem a franciák az elsők, akiknek hasonló gondjuk akadt a katari világbajnokságon, korábban a brazil válogatott tagjain is „átment” egy hasonló vírus. Többek között Neymar is lázzal küzdött, ami a bokasérülése mellett plusz nehezítő tényező volt.