Clouds
21 Budapest
Dollár
344,51 Ft
Euró
369,42 Ft
Font
428,87 Ft
Bitcoin
25,816 $

Forrás: a Nintendo Switch 2 még idén felkerül a boltok polcaira

TÉMÁK:
#2023 #debütálás
Fotó: Unsplash/Erik Mclean
Konzol/Videójátékok
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Egy szivárogtató, aki korábban pontosan megjósolta a Pokémon DLC érkezését is, most azt mondja, hogy a Nintendo Switch 2 még idén megjelenik.

Egy szivárogtató, aki korábban megjósolta a tegnap bejelentett Pokémon-híreket is, most arról számolt be, hogy értesülései szerint a Nintendo Switch 2 konzol még idén megjelenik. Hétfőn tartották meg a Pokémon Direct eseményt, mely számos új leleplezést tartogatott a franchise kapcsán.

Soron kívül Földrengés volt Horvátországban

Az egyik legfontosabb bejelentést pedig a Pokémon Scarlet & Violet bővítményei voltak. A bemutató után azonban kiderült, hogy egy szivárogtató pár nappal korábban pontosan megjósolta a Pokémon Scarlet & Violet bejelentéseinek jelentős részét.

Ez a bizonyos forrás állítja, hogy egy olyan cégnél dolgozik programozóként, mely kiszervezett munkát végez a Pokémon-sorozat számára, azt sugallva, hogy „egy grafikát javító patchen dolgozunk az új Nintendo Switch modellekhez, mely a DLC 2 mellett jelenik meg”.

Noha az „új Nintendo Switch modellek” rész alapján gondolhatnánk, hogy valójában a jelenlegi hardver átdolgozott változataira utalt ezzel, például a Switch OLED-re, vagy a Switch Próra, valószínűbbnek tűnik, hogy a Nintendo Switch 2-re utalt, noha korábban arról szóltak a pletykák, hogy csak 2024-ben debütál.

Bármi is legyen az igazság, ezzel a szivárogtatással (vagy egyszerű pletykával) a rajongók megmozdultak, olyannyira, hogy már össze is csaptak a fórumokon, azt találgatva, hogy a rejtélyes szivárogtató, aki pontosan megjósolta a Pokémon-bejelentéseket, vajon csak mázlista volt, vagy tényleg olyan információk birtokában van a konzol megjelenése kapcsán, ahogy azt állítja.