Dollár
431,58 Ft
Euró
423,16 Ft
Font
481,21 Ft
Bitcoin
19,367 $

Nekiment egy rendőr családi házának az autójával, majd megfenyegette

Fotó: police.hu
not image

Takács Petra

2022. június 14. - 07:39

Többszörösen is hibázott az a férfi, aki egy családi ház falának ütközött az autójával, majd azt követően megfenyegetett egy rendőrt.

A police.hu beszámolója szerint az eset még június 11-én történt 19 óra körül, mondhatni fényes nappal. Egy járművezetéstől eltiltott férfi az ügy főszereplője, aki a személygépkocsijával egy karádi családi ház falának hajtott.

Soron kívül Denisz Pusilin: Ukrajna már képtelen az önálló döntéshozatalra

Ezzel nem ért véget a történet, ugyanis felhívta az ingatlan tulajdonosát, aki történetesen egy Fonyódi Rendőrkapitányságon dolgozó rendőr, akit korábbi intézkedése miatt becsmérelt és sértegetett.

Sőt, ezt követően veréssel fenyegette magát. Június 12-én este a fonyódi rendőrök a Nemzeti Védelmi Szolgálat segítségével és a Készenléti Rendőrség munkatársainak közreműködésével elfogták és a Fonyódi Rendőrkapitányságon előállították.

A nyomozók a 29 éves karádi lakost –őrizetbevétele mellett- zaklatás bűntett, becsületsértés vétség, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntettének megalapozott gyanúja matt hallgatták ki – olvasható a police.hu közleményében.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.