Clouds
21 Budapest
Dollár
358,97 Ft
Euró
389,66 Ft
Font
443,58 Ft
Bitcoin
23,169 $

Fontos információk érkeztek Szalai Ádám állapotáról

Fotó: Szalai Ádám (b) és a portugál Rúben Dias a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának első fordulójában játszott Magyarország - Portugália mérkőzésen a Puskás Arénában 2021. június 15-én.n. MTI/Kovács Tamás
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fontos információkat közölt Szalai Ádám állapotáról, aki még a franciák elleni mérkőzésen sérült meg.

Magyarország és Franciaország szombat délután csapott össze egymással a nagy hőségben az „F” csoport második mérkőzésén. A magyarok nulla, a franciák három ponttal várhatták az izgalmasnak ígérkezett Eb-meccset, bár voltak, akik már előre leírtak bennünket.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

Olyannyira nem lett igazuk, hogy akár nyerhettünk is volna, de ez a döntetlen is sokat érhet a folytatásban, illetve nagyon büszkék lehetünk a pályán látottakra. A világ talán legjobb csapatának tartott, világsztárokból álló francia válogatott nemigazán találta rajtunk a fogást.

Hatalmas harc indult az Európa-bajnokság nagy felfedezettjéért

Sajnálatos módon Szalai Ádám nem élvezhette végig a játékot, mivel kapott egy ütést a fejére, ami miatt le kellett cserélni. Ezt követően vizsgálatok vártak rá, majd az MLSZ vasárnap délelőtt bejelentette, hogy a játékos remélhetőleg rendelkezésre állhat a németek elleni utolsó csoportmeccsen.

„A tegnap esti alapos vizsgálatok negatív eredménnyel zárultak, így a támadó a @DFB_Team elleni mérkőzésen remélhetőleg már a szakmai stáb rendelkezésére állhat.” – olvasható az MLSZ hivatalos közleményében.