Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,42 Ft
Euró
380,31 Ft
Font
443,06 Ft
Bitcoin
41,843 $

Folytatódik a Manchester United balszerencse-sorozata

Újabb rémes hírt kapott a csapat.

MTI/EPA/ANDY RAIN
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Átok ül a Vörös Ördögökön, tovább gyűlnek a csapat körüli viharfelhők, mintha nem lenne elég Antony és Sancho esete, valamint Rashford gyenge formája, és a hét forduló alatt elszenvedett négy vereség.

Fabrizio Romano futballguru ugyan már korábban beszámolt Lisandro Martínez lábsérülésének kiújulásáról, ám néhány napja még nem lehetett tudni, hogy ez pontosan mit is jelent. Soron kívül Nagyon közel a pedagógusbéremelés

Most azonban világossá vált, hogy nem sok jót, ugyanis a 25 éves argentin világbajnokot újra meg kell műteni, áll Romano legújabb Instagram-bejegyzésében, amiből az is kiderül, hogy ismét a védő lábközépcsontjával adódott komoly gond.

A műtétre a következő két napban kerül sor, és megjósolhatatlan, hogy Martínez mikor lesz újra bevethető állapotban, ami nagyon rossz hír Erik ten Hagnak, hiszen az argentin játékos fontos láncszeme a csapatnak.

Martínez a Sevilla elleni áprilisi Európa-liga negyeddöntő első mérkőzésének hajrájában szenvedett lábközépcsont-törést, és bár rövid időre visszatért, a mostani hírek alapján ismét hónapokig kényszerülnek nélkülözni a Manchester Unitednél.