Dollár
392,70 Ft
Euró
406,14 Ft
Font
470,24 Ft
Bitcoin
16,849 $

Fluor Tomi nagyon meredek ígérete az Álarcos énekesben

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. október 18. - 13:05

Tomi olyasvalamit ígért meg, ami több mint meredeknek tűnt, de kész volt állni a szavát, ami mindenkinél sokkot okozott.

Az Álarcos énekes hamarosan véget ér, és kiderül, hogy ki nyeri meg a 2021-es évadot. Vannak esélyesek, és olyan versenyzők, akik régóta versenyben vannak, de még mindig nagyon nehéz megmondani, kiket rejt a maszk.

Soron kívül Medvegyev szerint a NATO Patriot-rendszerei is célpontokká válhatnak Ukrajnában

Minden eddiginél nehezebb a dolga az új nyomozóknak, és ez a folytatásban sem lesz másképp. Legutóbb azonban két sztárról is lehullott a lepel, ami egy igazán jó estét eredményezett. Azzal, hogy két sztár fedte fel magát, tudhattuk, hogy aktiválták az utolsó Szuperkártyát.

A Szuperkátya a magyar készítők ötlete volt, amit időközben Amerikában is átvettek, és nagy sikert aratott. Ennek az extrának a segítségével azonnal leleplezhető egy sztár, de csak abban az esetben, ha helyes a tipp, máskülönben jön a büntetés.

X-Faktor: kegyetlen nagyot ment ByeAlex rajongója, szenzációs figura, különleges hanggal

Fluor olyannyira biztos volt a tippjében, hogy kész volt ezért áldozatokat vállalni. Soha semmiben nem volt ennyire biztos, mint ebben, így végül saját maga hajította be a kártyát, de még szüksége volt a többiek jóváhagyására.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.