Dollár
389,80 Ft
Euró
408,24 Ft
Font
471,01 Ft
Bitcoin
16,200 $

Florentino Pérez végleg bezárta a madridi kaput Mbappé előtt

Párizs, 2022. május 23. Kylian Mbappé francia csatár a párizsi Parc des Princes stadionban rendezett sajtótájékoztatón 2022. május 23-án. Mbappé úgy döntött, hogy meghosszabbítja szerzõdését a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatánál, és 2025 nyaráig a francia bajnokcsapatnál marad. MTI/EPA/Christophe Petit Tesson
not image

Takács Petra

2022. szeptember 25. - 19:48

Miután Kylian Mbappé mindenkit megdöbbentve elutasította a Real Madridot a nyáron, úgy tűnik, hogy a klub minden lehetőséget lezárt a leigazolására.

Előzmény:

 

Az elmúlt napokban Kylian Mbappé kijelentései ismét sokakban azt a reményt keltették, hogy talán még lehet a franciából Real-játékos. A Fichajes szerint azonban Florentino Pérez, a Királyi Gárda elnöke minden kiskaput lezárt előtte, és hacsak nincs újabb meglepő fordulat az ügyben, nem is fogja többet keresni Mbappét.

A fiatal támadó ügye volt az egyik legforróbb témája a nyári átigazolási időszaknak, mivel nagyon sokáig úgy tűnt, hogy Madridban fogja folytatni pályafutását, amikor aztán egy mindenkit megdöbbentő lépéssel három évvel meghosszabbította szerződését a PSG-vel.

Ez nem csak a Real Madrid szurkolóinak nagy részét, hanem a jelek szerint Florentino Pérez klubelnököt is szíven ütötte, legalábbis úgy tűnik, hogy még mindig neheztel rá.

Egy nemrégiben adott nyilatkozatban Mbappé ugyanis ismételten megnyitotta annak lehetőségét, hogy Madridba igazoljon, a spanyol lap szerint azonban Pérez nem igazán akar már vele tervezni, mondván, „ez már nem a mi Mbappénk.”

A pletykagépezet szerint mióta szerződést hosszabbított Párizsban, a francia tehetség hozzáállása nagyban megváltozott, sokkal önzőbb lett, mint addig és „időzített bombává” változtatta a PSG öltözőjét.

Hogy ez valóban így van-e, az jó kérdés, mindenesetre ha igen, akkor a nyári árulást leszámítva ez is csak egy plusz indok arra, hogy a Real Madrid elnöke ne rontson saját csapatának morálján Mbappé üldözésével.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.