Videón a Real Madrid elnökének autóbalesete

Fotó: MTI/EPA/EFE/BALLESTEROS
not image

Borbély Fanni

2021. szeptember 26. - 18:34

Az esetet a helyszínen lévő televíziós csatornák kamerái is rögzítették.

Florentino Pereznek nem volt a legjobb szombat estéje, hiszen miután végignézte a Real Madrid 0-0-s döntetlenjét a Villarreal otthonában, a Santiago Bernabeut pedig elhagyva kisebb ütközésbe keveredett az autójával, és az esetet a televíziók kamerái is rögzítették.

A gól nélküli döntetlen különösen nagy csalódás volt, hiszen a madridi szurkolók a legutóbbi eredmények után olyannyira a magasban voltak, bár a csapat továbbra is vezeti a LaLiga Santandert.

Aztán miután szemtanúi lehettek annak a találkozónak, amely az első olyan mérkőzés volt, amelyet a Madrid nem tudott megnyerni, mióta visszatért a Bernabeuba, Perez autójának hátulról nekimentek, amikor a Glorieta de los Sagrados Corazonesra kanyarodott.

A Marca értesülései szerint az incidens nagyon csekély volt, és az autók folytatták útjukat, Perezt pedig a szurkolók minden alkalommal megrohamozták, amikor az autó megállt kanyarodni, vagy egy közlekedési lámpánál várakozott.

Az egyik szurkoló Kylian Mbappé nevét kiabálta, mire Perez azt válaszolta, hogy ez egy jövő évi aláírás lenne, jelezve, hogy továbbra is bízik a fiatal francia sztár megszerzésében.