Dollár
429,62 Ft
Euró
421,04 Ft
Font
476,35 Ft
Bitcoin
19,324 $

Florentino Perez: Ancelotti valamit nagyon tud, a klub most már megnyugodhat és boldog lehet

Fotó: EPA/YOAN VALAT
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. május 30. - 10:53

Florentino Perez, a Real Madrid elnöke elégedetten nyilatkozott a mérkőzés után, miután a csapat 1-0-s győzelemmel elhódította a Bajnokok Ligája serlegét. 

Vinícius Junior góljával 1-0-ra legyőzte a Real Madrid a Liverpoolt a párizsi State de France stadionban, így ismét végigmeneteltek a legrangosabb európai kupában. A klubelnök így nyilatkozott a lefújás után: 

Soron kívül Muri Enikőnek annyit sem ér Hódi Pamela, mint egy üres szemeteszsák

Megnyugodhatunk és boldogok lehetünk. Egész évben azért dolgoztunk, hogy elérjük ez a sikert. Eljött az ünneplés ideje“ – kezdte a döntő után a Movistarnak és a spanyol tévének adott interjúját Florentino Perez, a Real Madrid elnöke.

Jó idényünk volt. Helytállunk a küzdelemben, némi szerencsével, de az összes kemény ellenfelünket legyőztük. Megérdemeltük az újabb győzelmet a Bajnokok Ligájában. Az edzők, a játékosok, a szurkolók, mindannyian élvezhetjük a munka gyümölcsét. Olyan meccseket láttunk, amelyeket egy hamar nem felejtünk el“ – idézi a Magyar Nemzet

Ancelotti kapcsán is kapott kérdést, amelyre elismerő szavakkal válaszolt: 

Valamit nagyon tud, hiszen negyedszer is megnyerte a Bajnokok Ligáját. Nagyon jó pszichológus, ismeri a játékosokat és pontosan tudja, mit is jelent a Real Madrid. A kisujjában van a futball.“

Ancelottinak igaza van, amikor azt mondja, hogy a Madrid és a többi csapat között az a különbség, hogy a madridiak madridisták. Emlékszem, ahogy a City elleni meccsen az idősebb játékosok már a pályán kívül voltak, és biztatták a fiatalokat. Madrid az élet megértésének módja, értékeivel, időnként bajaival együtt. Aki itt játszik, nem csak a klubbal járó előnyöket akarja élvezni. Igazi közösség vagyunk, a tagok alkotják ezt a fantasztikus klubot“ – mondta.