Dollár
391,65 Ft
Euró
406,34 Ft
Font
470,86 Ft
Bitcoin
16,492 $

A Fidesz egyértelművé tette, az állam nem vonul ki a szociális ellátásból

Fotó: Kozma Imre, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alapító elnöke (b) és Vajda Attila, a Vajda-Papír Kft. ügyvezető igazgatója a szeretetszolgálat és a vállalat sajtótájékoztatóján Budapesten, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Országos Központjában 2022. október 20-án. Háromezer fogyatékossággal élő ember számára egy évre elegendő higiéniai papírterméket adományozott a Vajda-Papír a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak. Az adományból a szeretetszolgálat huszonkét bentlakásos intézménye, tizenhat nappali ellátást nyújtó központja és huszonhét támogató szolgálata egyaránt kap. MTI/Balogh Zoltán

Takács Petra

2022. október 28. - 12:56

A Fidesz továbbra is kitart amellett, hogy támogatja a szociális ellátást.

Nagy Csaba (Fidesz) arról beszélt, hogy a kormány az elmúlt években több döntést hozott, hogy a kistelepülésekre is eljussanak a fejlesztési források, ezekből egyebek mellett jutott a vidéki úthálózat, orvosi rendelők, szolgálati lakások felújítására.

Soron kívül Rövidesen bemutatják a B-21 Raidert, a világ legfejlettebb harci repülőjét

A kormány soha nem látott mértékben támogatta a vidéki embereket és településeket – jelentette ki.

Közölte: ebben a törvényben nincs olyan, hogy az állam kivonulna a szociális ellátásból, sőt idén is jelentős összeget költ erre. Az állam sem a szociális ellátásból, sem a gyermekvédelemből nem vonul ki, hanem még inkább támogatja azt – hangsúlyozta.

(MTI)

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.