Clouds
21 Budapest
Dollár
359,33 Ft
Euró
389,68 Ft
Font
443,60 Ft
Bitcoin
22,819 $

Így reagált a Fidesz Márki-Zay Dobrev elleni győzelmére

Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A Fidesz az elsők között reagált Márki-Zay Péter Dobrev Klára elleni győzelmére, ami már pár órája is borítékolható volt.

Mint ismeretes, Márki-Zay Péter vitte a második kört az előválasztáson, csak az a kérdés, hogy mekkora lesz a differencia a két induló között, ugyanakkor Dobrev Klára már elismerte a vereséget, és gratulált.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

Nem sokkal később a Fidesz is reagált a hivatalos Facebook oldalán keresztül: „Szerepcserével indul a Gyurcsány Show új évada!” – olvasható a Fidesz által közzétett bejegyzésben.”Gerit, a balfék havert váltja Péter, a nyomulós karrier-baloldali, de a forgatókönyv marad a régi: adóemelés, munkanélküliség, rezsiárak az egekben. Ez egy igazi baloldali show!”

„Ne adjunk nekik még egy esélyt!” – tették hozzá a bejegyzésükben, amit megelőzően egy másik is megjelent. „Karácsonyt Márki-Zay váltotta a Gyurcsány Show-ban, de a régi, jól ismert baloldali politika marad:

Márki-Zay már polgármester is csak a baloldal és Gyurcsány támogatásával lehetett.

Márki-Zay támogatja Brüsszel beavatkozását a magyar ügyekbe.

Márki-Zay és a baloldali szövetségesei támogatják a bevándorlást, és újra emelnék az adókat és a rezsit.”

„Ez a Gyurcsány Show: a szereplők jönnek, mennek, de a rossz baloldali politika marad. Miért adnánk ennek a balos show-nak még egy esélyt?”