Dollár
428,70 Ft
Euró
410,38 Ft
Font
457,53 Ft
Bitcoin
19,033 $

A Fidesz szerint Gyurcsány készülődik, és a baloldal már készíti elő neki a terepet

Fotó: Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke beszédet mond a párt október 23-i rendezvényén az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésének 62. évfordulóján a Novotel Budapest Cityben 2018. október 23-án. MTI/Szigetváry Zsolt
not image

Takács Petra

2022. augusztus 1. - 16:13

A Fidesz is azt látja, hogy Gyurcsány Ferenc vissza akar térni a hatalomba.

Gyurcsány megmondta, hogy újra készülődik, vissza akar térni a hatalomba és ehhez most ismét össze is terelte az összes kis tagozatát – így kommentálta a Fidesz az ellenzéki pártok hétfői, a parlament rendkívüli összehívásáról szóló kezdeményezését.

Soron kívül Deutsch Tamás: a baloldal továbbra is a magyarok ellen dolgozik 

A nagyobbik kormánypárt az MTI-hez eljuttatott közleményben azt írta, a választások után szétesett és egymásnak eső baloldali pártok mostanra “szolgaian azt csinálják”, amit Gyurcsány Ferenc mond nekik, és neki készítik elő a terepet.

Európa a háború és a brüsszeli szankció következményeit szenvedi, háborús infláció, háborús gazdasági és energiaválság alakult ki. Ha a baloldalon múlna, ez a válság már elsöpörte volna Magyarországot, mert a baloldal háborúba akarja sodorni az országot és a háború árát is teljesen az emberekkel fizettetné meg – közölte a Fidesz, aláhúzva: a magyar családokat Európában egyedülálló intézkedések védik az árak, az energiaárak drasztikus emelkedésétől.

A hat ellenzéki frakció augusztus 8-ra kezdeményezte rendkívüli parlamenti ülés összehívását. Szerintük megélhetési válság alakult ki az országban, és az azt enyhítő javaslataikról tárgyalnának.

(MTI)