Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,28 Ft
Euró
378,65 Ft
Font
441,65 Ft
Bitcoin
41,483 $

A Fradi edzője nem értette a bíró furcsa döntését a Genk elleni EKL-rangadón

Volt olyan pillanata a mérkőzésnek, amikor két mezőnyjátékossal kevesebb volt a pályán az FTC-ben.

Budapest, 2023. november 8. Dejan Stankovic vezetõedzõ a Ferencváros labdarúgócsapatának sajtótájékoztatóján a Groupama Arénában 2023. november 8-án. Az FTC a következõ napon a belga KRC Genk csapatát fogadja a Konferencia-liga csoportkörének negyedik fordulójában. MTI/Hegedüs Róbert
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Ahogy arról korábban beszámoltunk, 1-1-es döntetlenre végzett a Ferencváros és a Genk a Groupama Arénában csütörtök este, ami azt jelenti, hogy továbbra is mindkét csapat versenyben van a továbbjutásért a Konferencia-ligában.

A játék képe alapján a döntetlen igazságos eredménynek mondható, azonban a Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón elmondta, hogy volt egy bírói döntés, amivel nem értett egyet. Soron kívül Orbán Viktor egykor hivatásos, fizetett Mikulás is volt

A játékvezető nem adott lehetőséget a cserére, ezért abban a pillanatban kilenc mezőnyjátékossal voltunk jelen a pályán. Láttunk már olyat, hogy 10-12 percet is hosszabbítottak egy meccsre, ezért nem értem, miért nem lehetett várni a cserére.”

Szankovics azt is elmondta, hogy az apró részletekre oda kell figyelni, de összességében optimista, úgy véli, jó úton jár a Ferencváros:

„Erős csapatunk van, erős személyiségekkel, jó játékosokkal. Mindig elmondom a játékosoknak, hogy legyenek boldogok, hogy a Ferencváros mezét ölthetik magukra” – mondta.

Hiánypótló hűtőhasználati útmutatót állított össze karácsonyra a Nébih

Tudatos hűtőhasználattal érdemes küzdeni az élelmiszerpazarlás ellen.