A gyanú szerint dohánybolt alkalmazottjaként árult drogot Ferencvárosban (videó)

Fotó: police.hu
not image

Takács Petra

2021. július 26. - 07:10

A IX. kerületi rendőrök időközben őrizetbe is vették a férfit, aki a gyanú szerint munkaideje alatt árult kábítószert Ferencvárosban.

Az eljárást már megindították, aminek gyanúsítottja egy budapesti férfi: A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. Kerületi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett miatt folytat eljárást a budapesti F. Zsolt ellen. A gyanú szerint a férfi egy IX. kerületi trafik alkalmazottjaként 2021. januárjától árult kábítószert az üzletben – olvasható a police.hu oldalán.

A 47 éves férfit még az előző héten fogták el a boltban: A nyomozás adatai alapján a 47 éves férfit 2021. július 21-én a IX. kerületi boltban elfogták. Lakásán a rendőrök több mint negyed kilogramm amfetamint, valamint a kábítószer adagolásához és árusításához használt eszközöket találtak. A drogot lefoglalták, értéke az előzetes becslések szerint 750.000 forint.

Nemcsak egy személy került a rendőrség látókörébe: Az elfogás napján a nyomozók a fogyasztói körbe tartozó M. Krisztofert és S. Norbertet is azonosították. M. Krisztofer lakásán 200 gramm növényi törmeléket, 102 kábítószergyanús tablettát, továbbá kábítószer adagolásához és árusításához használt eszközöket, valamint közel 3 millió forintot találtak. A férfit kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Elesett, majd elhunyt egy 26 éves kismama egy salgótarjáni kórházban

Egyikőjük például heti rendszerességgel vásárolt kábítószer a férfitól: A rendelkezésre álló adatok alapján S. Norbert heti rendszerességgel vásárolt speed-et F. Zsolttól, összesen 14 alkalommal. A nyomozók a 40 éves férfit kábítószer birtoklással gyanúsítják. S. Norbert az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezik.

A 47 éves férfi őrizetben van, és előterjesztették a letartoztatásának indítványozását: Az eljárás során a IX. Kerületi Rendőrkapitányságon a 47 éves F. Zsoltot kábítószer-kereskedelem bűntette miatt hallgatták ki gyanúsítottként, őrizetbe vették, valamint előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.