Felvételek az aszalói tragikus tömegbalesetről

Fotó: CHIRAG K/Unsplash
not image

Borbély Fanni

2021. július 23. - 10:07

Tömegbaleset történt Aszalónál, autós karambolozott egy utasokkal teli busszal. A kocsi sofőrje szörnyethalt, a buszon utazók közül heten megsérültek, egyikük súlyosan. Elképzelhető, hogy az autót vezető 60 éves férfi rosszul lett útközben, majd áttért a szemközti sávba. A busz sofőrje már nem tudta elkerülni az ütközést. Az autót vezető férfi beszorult a roncsba, őt a tűzoltók szabadították ki.

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, szörnyű baleset történt Aszalónál, melynek következtében az autó első fele jóformán eltűnt, ajtajai pedig leszakadtak. Az autó egy utasokkal teli autóbusszal karambolozott, a busz üvege a sofőr felőli oldalon szilánkosra tört, a bal oldala pedig összeroncsolódott a hatalmas erejű ütközéstől.

Az autóroncs darabjai szétszóródtak az úton, a 60 éves sofőr pedig nem élte túl a brutális ütközést. A rendőrség jelenleg is vizsgálja a baleset körülményeit, a Tények pedig úgy tudja, a busz sofőrje látta, hogy az autó sofőrje bizonytalanul közeledik, az is elképzelhető, hogy rosszul lett vezetés közben.

Az autót vezető férfi ezek után áttért a szemközti sávba, a buszos azonban már nem tudta elkerülni a balesetet. A tűzoltók feszítővágó berendezéssel kiszabadították az autó sofőrjét és átadták a mentőknek, azonban olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem élte túl a balesetet.

A buszon egyébként 25 ember utazott, egyikük pedig súlyosan megsérült. Hét mentőegységet is indítottak a helyszínre, az autó sofőrjét azonban már nem tudták megmenteni. A buszon hét utas sérült meg, köztük egy ember súlyos sérülést szenvedett az állkapcsán.