Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Mióta itt jártál:

Felült a mémvonatra a miniszterelnök, íme az Orbán-pizza

Budapest, 2023. március 10. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad a Jó reggelt, Magyarország! címû mûsorban a Kossuth Rádió stúdiójában 2023. március 10-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

Orbán Viktor pizzával melegít a holnapi ünnepi beszédre.

Mint arról korábban beszámoltunk, Orbán Viktor Kiskőrösön, Petőfi Sándor szülőházánál mond beszédet a nemzeti ünnep alkalmából. Most azonban egészen más megközelítésből említették március 15-ét.

Soron kívül Kemény fagyok után ismét 20 fok következik

A miniszerelnök facebook-oldalára ugyanis kikerült egy fotó, amin a kormányfő egy óriási pizzával pózol, méghozzá nem is akármilyennel, tudniillik március 12-19. között az egyik kiskőrösi étterem Orbán nevével fémjelzett pizzát is árul.

Azok az olasz származású olvasóink, akik tudnak magyarul, most takarják el a szemüket, ugyanis a mézes alapú pizzán narancs (!) található, emellett jalapeno paprika és csirkemell is került rá, némi BBQ-szósszal megspékelve – ami egyébként így együtt bármennyire is furcsának hangzik, valószínűleg finom lehet.

Remélhetőleg akadnak páran, akik besegítenek majd Orbán Viktornak, hiszen az óriás méretű pizza valóban hatalmasnak tűnik, talán még a Holdról is látszódik, az ára pedig sajnos meglehetősen borsos, 10 330 forintba kerül – tavaly valószínűleg még olcsóbb lett volna.

A szóban forgó étkezde egyébként „bevándorló” és „ahmed” néven is dobott már piacra pizzát, utóbbival a menekültválságra utaltak – írta meg korábban az Index.