Dollár
420,12 Ft
Euró
407,07 Ft
Font
453,08 Ft
Bitcoin
18,948 $

Több tonna homok borult egy sofőrre Felsőnyárádon

Fotó: Mentőhelikopter elszállítja a szentendrei Szentlászlói úton történt baleset egyik sérültjét 2019. április 27-én. Négy ember megsérült, amikor két autó frontálisan ütközött. A korábbi hírekkel szemben sikerült a legsúlyosabb sérült életét megmenteni, miután a mentőhelikopter személyzete újraélesztette és kórházba szállította a férfit. MTI/Cseke Csilla
not image

Takács Petra

2022. augusztus 17. - 15:47

A mentőknek nagyon gyorsan kellett cselekedniük, akárcsak előtte a férfi kollégáinak, akiknek nagyon sokat köszönhet, akárcsak a kiérkező mentőknek.

A mentőknek ezúttal Felsőnyárádon volt sürgős dolguk egy furcsa baleset miatt. Kiderült, hogy több tonna homok borult egy sofőrre, aki ezzel gyakorlatilag azonnal életveszélybe került, de szerencséjére megtalálták.

Soron kívül Karbantartás miatt több helyen nem lesz gáz Nógrádban, a helyiek nem örülnek

Ma délelőtt érte baleset azt az 55 év körüli sofőrt, akire munka közben több tonna homok borult Felsőnyárádon. A férfi egyik munkatársának lett gyanús, hogy nem találja kollégáját, így azonnal riasztotta társait, hogy együtt átkutassák a homokhalmot, amihez egy munkagépet is hoztak segítségül – tudhattuk meg a mentők közleményéből az OMSZ hivatalos Facebook oldalán.

Az OMSZ elárulta, hogy a férfi már nem lélegzett, és még egy helikoptert is küldtek a helyszínre. Mindenki azon küzdött, hogy a férfi életben maradjon, és minél hamarabb kórházba szállíthassák.

Miután megtalálták a sérültet, azonnal mentőt hívtak és a tapasztalt mentésirányító utasításai szerint megvizsgálták a férfit, aki már nem lélegzett. A mentésirányító rögtön riasztotta a legközelebbi mentőegységet és a miskolci helikoptert is, miközben az újraélesztés lépéseire instruálta a bátor munkásokat, akik egymást váltva küzdöttek kollégájuk életéért – folytatódott a közlemény

Bajtársaink perceken belül helyszínre értek és emelt szinten folytatták az életmentést, ami a munkatárs gyors felismerésének és az időben megkezdett mellkasi nyomásoknak köszönhetően végül sikerre vezetett. A sérültet stabil állapotban, légi úton szállíthatták kórházba a mentők. Mielőbbi felépülést kívánunk, a mentésben résztvevőknek gratulálunk!