Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Felhívás: az M1-es tömegszerencsétlenség vizsgálatához kérnek segítséget

Fotó: MTI/Lakatos Péter
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Rendkívül fontos felhívást tett közzé a rendőrség: az M1-es autópályán történt halálos tömegszerencsétlenség vizsgálatához kérnek segítséget a Pest vármegyei közlekedési vizsgálók.

Az M1 autópálya Budapest felől Győr irányába tartó pályatest 26+600 kilométer szelvényében, 2023. március 11-én 14 óra 30 perc körül halálos tömegszerencsétlenség történt.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

A Herceghalom térségében bekövetkezett közlekedési balesetben 41 jármű volt érintett. A tragédiában egy 44 éves budapesti férfi meghalt, további 39 ember megsérült – ketten életveszélyes, tizenketten súlyos, huszonöten könnyű sérüléssel kerültek kórházba.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya közúti baleset okozása vétségének gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A nyomozás egyelőre ismeretlen tettes ellen folyik, a halálos tömegszerencsétlenség okának és körülményeinek tisztázása – szakértők bevonásával – megkezdődött.

Aki érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen!

A police.hu felhívása szerint ennek érdekében a közlekedési baleseti vizsgálók kérik, jelentkezzen, aki a balesettel kapcsolatban érdemleges információval, illetve mobileszközzel vagy fedélzeti kamerával rögzített kép-, vagy videofelvétellel rendelkezik! A rendőrség egy külön erre a célra elkülönített elektronikus postafiókot hozott létre, a jelentkezéseket az [email protected] e-mail címre várják!

Annak érdekében, hogy a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) a jogcím nélküli előlegek kifizetésére minél hamarabb intézkedhessen, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a tömegszerencsétlenség azonosított károsultjai kárigényeinek tekintetében soron kívül gondoskodik a szükséges rendőrségi igazolások kiállítására és megküldésére. A korábban említett [email protected] elektronikus címre várják az erre vonatkozó igénybejelentéseket is.