18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Dollár
428,97 Ft
Euró
420,81 Ft
Font
478,31 Ft
Bitcoin
19,483 $

Felfoghatatlan: egy másik nő gyermekét dobta a halálba a szülészet ablakából

Fotó: Unsplash/Marcel Fagin
not image

Borbély Fanni

2021. augusztus 21. - 22:57

Egy újdonsült anyuka a halálba dobta egy másik nő gyermekét egy szülészeti osztály ablakából – de az áldozat szülei állítólag megbocsátottak neki.

Viktoria Ivanova épp akkor adott életet kisfiának, amikor a 29 éves Alina Araslanova odament az ágyához az oroszországi Sterlitamak városában, és megragadta az újszülöttet – írja a Sun.

Soron kívül Sáfrány Emese forró dekoltázsától mindenről megfeledkezel

Az újszülött, Vologya a földre zuhant és azonnal életét vesztette hétfőn. A csecsemő még egy napos sem volt. A feltételezett gyilkos, Araslanova korábban este éppen megszülte második kislányát, amikor a személyzet látta, hogy odasétál Viktoria ágyához.

Araslanova ekkor felkapta a másik nő csecsemőjét, odament az ablakhoz, és minden látható ok vagy magyarázat nélkül a halálba dobta. Az NTV arról számolt be, hogy az anyukák “az ágyakon feküdtek, szó szerint kartávolságra egymástól”.

“A csecsemőket etetésre hozták be. Amikor a szobatársa elment, a nő megragadta a babáját, és ledobta a harmadik emeletről. Az ablakokon nincsenek rácsok. Nem volt senki, aki megakadályozhatta volna a tragédiát”

– számoltak be a borzasztó tragédiáról.

A helyi média később arról számolt be, hogy Araslanova korábban hosszabb időt töltött egy pszichiátriai kórházban, ahol depresszióval kezelték. A kórházból azonban nem sokkal a kislány születése előtt kiengedték, mivel az orvosok megállapították, hogy “nem jelent veszélyt másokra”. A Nyomozó Igazgatóság közölte:

“Jelenleg számos nyomozati és operatív intézkedést indítottak a bűncselekmény összes körülményének, valamint a bűncselekményhez vezető okok és körülmények megállapítására”.

Vologya Viktoria Ivanova és férje harmadik fia volt, akit nem azonosítottak. A halott csecsemő apja állítólag azt mondta:

“Az az akaratunk a feleségemmel, hogy ennek a nőnek megbocsássanak, nem akarjuk megbüntetni. Hagyni kell, hogy boldogan élje az életét. Mi mindent elfogadtunk, nem akarjuk, hogy bárkit is megbüntessenek”.

Araslanova azóta újabb pszichiátriai vizsgálaton esett át, az eredmény várhatóan eldönti, hogy letartóztatják-e, vagy elküldik kényszergyógykezelésre. Gyermekeit azonban elvitték, és továbbra is a hatóságok felügyelete alatt maradnak.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.