Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,31 Ft
Font
443,90 Ft
Bitcoin
23,219 $

Mióta itt jártál:

Videón, ahogy felborította a kanyarodó traktorost egy személyautós

TÉMÁK:
#Baleset
Fotó: Stop Cham
Külföld

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Felmerült azért néhány kérdés a balesetet illetően, melyet a kommentelők is megjegyeztek.

A csúnya eset Lengyelországban történt, a nyílegyenes úton gyakorlatilag semmi nem utalt arra, hogy bármi veszély is leselkedne a közlekedőkre. Azonban a szerencsétlen véletlen ezúttal is rosszkor volt rossz helyen.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

A Volkswagenes a lehető legrosszabb helyen kezdett előzésbe, a traktoros ugyanis épp egy telephelyhez érkezve kanyarodott le, amikor telibe trafálta a személyautó. Ha jól megnézzük, mindkét félnek van miért magyarázkodnia.

Talán legjobban az egyik kommentelő fogta meg a problémák lényegét, aki maga is szokott vezetni mezőgazdasági járművet, valamint személyautót is:

„Én magam is vezetek néha traktort közúton, és ez egy nagyon tipikus eset: a személygépkocsi vezetője az első lehetséges alkalmat kereste, hogy megelőzze a lassan haladó járművet.”

„Az ilyen helyzetek elkerülése érdekében mindig van működő lámpa a pótkocsimon, valamint meggyőződöm arról, hogy a mögöttem haladó jármű érzékeli, hogy milyen manővert fogok végrehajtani. Általában ilyenkor a személyautós már nem erőlteti az előzést. Azonban sajnos sok olyan mezőgazdasági vontató is van az utakon, amelyeken nem működik, vagy egyáltalán nincs világítás” – tette hozzá.