Clouds
21 Budapest
Dollár
345,49 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
430,17 Ft
Bitcoin
27,212 $

A Fekete Vonat sztárjának egykori szomszédja: csak akkor láttuk, ha pénz kellett neki

TÉMÁK:
#Bulvár #család
Fotó: Unsplash
Style
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

Állítása szerint a család el van keseredve a rapper viselkedése miatt, akit ez láthatólag egyáltalán nem foglalkoztat.

Korábban beszámoltunk róla, hogy az egykori sikercsapat, a Fekete Vonat idén újra összeállt, de csak egy koncert erejéig, s mindezt L.L. Junior is megerősítette, aki nagyon hálás volt a közönségnek, amiért egy felejthetetlen estében lehetett részük.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

Később kiderült, hogy ennek kapcsán Beat, a csapat másik tagja is hasonlóan érzett, aki egyes értesülések szerint 3,7 millió forintos előleget kaphatott a koncert előtt, s még arra is maradt ideje, hogy kaszinózni induljon, bár a férfi ezt határozottan tagadta.

Azt viszont ő maga is elismerte, hogy jelenleg rendkívül nehéz helyzetben van, ugyanis tavaly télen munkásszállóra kényszerült, ahonnan azóta sem tudott szabadulni, illetve anyagilag sem állnak jól a dolgok, de az okokról soha nem beszélt.

Erről egykori szomszédja azt nyilatkozta a Blikknek, miszerint a bajok akkor kezdődtek, amikor tavaly nyáron felbukkant L.L. Junior a koncert ügyében, Beatnek pedig a fejébe szállt a hírnév és a dicsőség, ezért novemberben hangosan kiabálva elhagyta a családját.

Igyekszik mindent pénzzé tenni

„Beat teljesen kifordult magából, amikor megtudta, hogy nagykoncertje lesz, és milliók ütik majd a markát. Amikor elköltözött, azt kiabálta az utcán, hogy új életet kezd, és gazdag híresség lesz”

– mondta a neve elhallgatását kérő szomszéd.

Majd hozzátette, a rapper 25 évig volt együtt az élettársával, akivel két gyereket neveltek, s az unokájuk is velük volt, de elsősorban a párja volt a kenyérkereső, mivel Beatnek ritkán voltak munkái, illetve általában csak akkor tűnt fel, „ha pénz kellett neki”.

Ezt követően a szomszéd arra utalt, a férfi a szerencsejátékkal és az ismerősei jóindulatára hagyatkozva éli túl a napokat, miközben igyekszik mindent pénzzé tenni. Az elköltözése után pedig szinte azonnal összejött egy másik, fiatalabb nővel, miközben a családja el van keseredve, de ez láthatólag nem foglalkoztatja.