Dollár
395,13 Ft
Euró
417,90 Ft
Font
484,78 Ft
Bitcoin
17,190 $

Előre elkönyvelhető a Fekete Párduc második részének nagy sikere

TÉMÁK:
#Filmek #Hollywood
Fotó: Chadwick Boseman amerikai színész az Amerikai Filmintézet (AFI) életműdíjának 47. átadóünnepségén a Los Angeles-i Dolby Színházban 2019. június 6-án. Az idei eletműdíjat a kétszeres Oscar-díjas és kétszeres Golden Globe-díjas Denzel Washington amerikai színész, rendező, producer vehette át. MTI/EPA/Nina Prommer
Kult

Szabó Kata

Szerkesztő

A Fekete Párduc második részének bemutatójáig ugyan még sok idő van hátra, a jelek szerint azonban már most biztosra vehető, hogy a film kasszasiker lesz.

A globális moziipar még mindig küzd a világjárvány következményeivel, amit jól jelez, hogy néhány kivételtől eltekintve – mint például a Top Gun: Maverick – sok mozifilm bevétele elmaradt a várakozásoktól. A The Hollywood Reporter írása szerint azonban a Fekete Párduc folytatását nyugodt szívvel várhatják a készítők, ugyanis a szakmán belül úgy vélik, hogy a Marvel-film csak a nyitóhétvégén legalább 175 millió dollárt termel majd az Egyesült Államokban.

Soron kívül Korlátlan internettel lepi meg ügyfeleit a Telekom

A bemutatóig még az is elképzelhető, hogy az előrejelzés közelebb kerül a 200 millió dolláros határhoz, ha pedig így lesz, a folytatás akár túl is szárnyalhatja 2018-as elődjét, amely az amerikai startnál 202 millió dolláros bevételt hozott, és világszerte 1,34 milliárd dollárnál állt meg.

Tragédia árnyékában

A Fekete Párduc folytatása sajnálatos módon részben tragikus okból csábíthat sokakat a moziba, a címadó főszereplőt alakító Chadwick Boseman ugyanis 2020-ban, mindössze 43 évesen elhunyt.

Az MCU vezére, Kevin Feige már a folytatás forgatásának megkezdése előtt bejelentette, hogy Boseman tiszteletére nem töltik be az általa játszott szerepet, amely miatt a rajongók most kíváncsian várják, hogy Boseman örökségét hogyan kezelik majd a készítők, és ki bújik Fekete Párduc maszkja alá a folytatásban.

Bár ez a kérdés még nyitott, egy dolog már biztos, ugyanis aki beül a filmre, az a pénzéért cserébe hosszasan elidőzhet a székében, ugyanis a Fekete Párduc folytatása 2 óra 41 perces játékidővel rendelkezik. Ezzel a képregényadaptáció nemcsak fél órával hosszabb elődjénél, de rögtön a Marvel eddigi második leghosszabb filmjévé is vált, mindössze a Bosszúállók: Végjáték volt ennél is hosszabb, annak játékideje nem kevesebb, mint 181 perc volt.