Dollár
392,10 Ft
Euró
405,71 Ft
Font
469,76 Ft
Bitcoin
16,903 $

Fehérneműs fotók jelentek meg Jennifer Lopez-ről

Fotó: Jennifer Lopez amerikai énekesnő fellép a New York-i Times Square-en szilveszter éjszakáján, 2020. december 31-én. A koronavírus-járvány miatt idén ünneplő tömeg nélkül rendezték meg az eseményt. MTI/EPA/NYPPA/TSA/Gary Hershorn
not image

Hujber Dávid

2022. október 30. - 10:14

Jennifer Lopez-re semmilyen szinten nem hat az idő kereke, és ez a legújabb róla készült fehérneműs fotókon is jól látszik.

Jennifer Lopez mintha csak egyre fiatalabbá válna, fordítva hat rá az idő, és az emberek értetlenül állnak azelőtt, amit látnak. Egyszerűen csak jó gének dolgoznak benne, illetve egészségesen él, és nagyon korán elkezdett magára odafigyelni.

Soron kívül Medvegyev szerint a NATO Patriot-rendszerei is célpontokká válhatnak Ukrajnában

Sok múlik a bőrünk ápolásán, és azon, hogy miket eszünk az évtizedek alatt. Ha rosszul táplálkozunk, az később nagyon erőteljesen visszaüthet, és erre jobb odafigyelni, máskülönben komoly árat fizethetünk érte.

JLO július végén töltötte be az 53. életévét, így szép lassan ő is közelebb lesz a 60-hoz, mint az 50-hez. Ha azonban a tükörbe néz, valószínűleg nincs miért aggódnia, nagyon lassan és szépen öregszik.

A kétgyermekes édesanya élete egyik legszebb időszakát éli meg Ben Affleck oldalán, akivel pár hónappal ezelőtt házasodott össze. Ami két évtizeddel ezelőtt nem működött közöttük, az most igen, és nagyon boldogok.

DWS 3: Berki Mazsi zokogott az autóban hazafelé, ma már talán újragondolná

Lopez Instagram oldalát időközben 226 millióan kezdték el követni, ami megint egy olyan szám, mely megmutatja, mennyire népszerű. Hiába a generációs különbségek, a fiatalok is odavannak az énekesnőért és színésznőért, aki legutóbb fehérneműs fotókat osztott meg magáról.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.