Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,597 $

Hosszabbítani készül Dembele szerződését a Barcelona

Barcelona, 2022. október 26. Ousmane Dembele, az FC Barcelona játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében, a C csoport ötödik fordulójában játszott FC Barcelona-Bayern München mérkõzésen a barcelonai Camp Nou Stadionban 2022. október 26-án. MTI/EPA/EFE/Enric Fontcuberta
Sport
not image

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

Ousmane Dembele szerződése 2024-ben járna le az FC Barcelonánál, de egy záradék miatt kötelező lesz tárgyalásokat folytatni annak meghosszabbításáról.

Előzmény:

 

Ousmane Dembele szerződésének meghosszabbítása az FC Barcelona egyik elintézendő ügye a következő hónapokban, miután az 2024. június 30-án lejárna. Ez azt jelenti, hogy a nyáron utolsó barcelonai évét kezdheti meg a játékos, bár a gránátvörös-kékek igyekeznének ezt elkerülni.

Soron kívül Megszöktek a börtönből, majd elmentek palacsintázni: a vendégek buktatták le őket

Az AS-re hivatkozó Fichajes szerint a klub hamarosan leül a támadóval és ügynökével, hogy a szerződéshosszabbításról tárgyaljanak, hogy amennyiben nem sikerül megállapodni, a lehető legtöbb pénzt szerezzék be – a pletykák 130 millió euró feletti árról szólnak.

Az egyik oka annak, hogy meghosszabbítsák a szerződést, az az, hogy egy záradék alapján mindössze 50 millió euróért is távozhatna, amennyiben nem sikerül megegyezni vele, tekintve pedig, hogy eddigi legjobb szezonját futja Barcelonában idei 8 góljával és 7 gólpasszával, érthető, miért nem akarnak róla lemondani a katalánok.