Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,611 $

FBI: Gabby Petito vőlegényét, Brian Laundrie-t holtan találták a vadonban

Fotó: Unsplash
not image

Hujber Dávid

2021. október 22. - 06:39

A fogminták segítettek az azonosításban, mely szerin Brian Laundrie szintén halott, így valószínűleg soha nem derül fény a teljes igazságra Gabby Petito meggyilkolásával kapcsolatban.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy valószínűleg az eltűnt Brian Laundrie maradványait találták meg az érintett területen, akit hosszú hetek óta kerestek Gabby Petito eltűnése, majd megölése kapcsán.

Az FBI csütörtökön azonosította a floridai természetvédelmi területen talált emberi maradványokat, amelyek Brian Laundrie-é, akit gyanúsítottként kerestek a nyomozók, de hiába, már csak a férfi maradványait találhatták meg – tudhattuk meg South China Morning Post cikkéből.

Maradványokat, egy hátizsákot és egy notebookot találtak a helyszínen, amelyekről úgy vélték, hogy a férfihez köthetőek. Ez a terület korábban víz alatt volt, most azonban előkerültek azok a bizonyítékok, amik bizonyíthatják, hogy a gyanúsított már nincs szökésben, ahogy az élők sorában sem.

A fogmintákon elvégzett vizsgálatok megerősítették, hogy Laundrie maradványait találták meg. Ezen maradványok megtalálásával és azoknak azonosításával a bűnüldözői szervek leállították a nagyszabású keresést, mely nem sokkal a fiatal lány szeptember 14-i eltűnése után vette kezdetét, két héttel azután, hogy a 23 éves férfi egyedül tért vissza szülei otthonába a floridai North Portban.

Petito családja szeptember 11-én jelentette be az eltűnését, ami után beindult a keresés. Az érintett terület tele van mocsárra, amely aligátoroknak, prérifarkasoknak, kígyóknak és számos más élőlénynek ad otthont.

A 22 éves Petito holttestét szeptember 19-én találták meg a Wyoming állambeli Grand Teton Nemzeti Park szélén. A helyi halottkém megállapította, hogy a nő fojtogatás következtében halt meg, és a holttest a megtalálás pillanatában már három-négy hetes volt.

A párt augusztus 12-én állította meg a rendőrség Utahban, Moabban, miután fizikai összetűzésbe keveredtek, de nem emeltek vádat az ügyben. A gyanúsított személy szeptember első napján egyedül tért haza a Ford típusú furgonjával, amivel korábban útnak indultak.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.