Dollár
419,19 Ft
Euró
406,17 Ft
Font
455,17 Ft
Bitcoin
19,040 $

Fazekas Vivien kijelentette, nincs esély újrakezdeni Molnár Gusztival

Fotó: Instagram/Molnár Gusztáv
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 8. - 14:41

Teljességgel kizárta ezt az opciót, most újra kapott egy esélyt arra, hogy boldogan, kiegyensúlyozottan élje az életét.

Fazekas Vivien és Molnár Guszti már nincsenek együtt, véget ér a házasságuk. A tönkrement házasság után Vivien előtt ott a nagy esély arra, hogy újra boldog és kiegyensúlyozott legyen, amit maximálisan megérdemelne a nehéz időszakokat követően.

Soron kívül Zelenszkij megerősítette: Ukrajna légvédelmi rakétákat kapott az Egyesült Államoktól

Vivien talán többet is megtett, mint lehetett volna, nem hibáztatható ezért. Vannak, akik aggódnak érte, de ő egy erős nő, akinek ott van a család támogatása, és természetesen a barátokra is számíthat.

Sokan érdeklődnek nála, hogy van-e esélye az újrakezdéshez a színésszel. „Nincs.” – válaszolt Vivien arra a kérdésre, hogy úgy érzi, „már nincs esély az újrakezdéshez Gusztival?” Azt is elismeri, sokáig cipelte a súlyokat a vállain, de ennek most vége, és mindent megtett, amit csak lehetett.

„Nagyon sokáig cipeltem súlyos terheket a vállamon. Saját lelkiismeretem szerint én megtettem mindent, és megadtam minden segítséget! Napról napra jobban vagyok.” Azt is megkérdezték tőle az Instagram oldalán, hogyan éli a mindennapjait, úgy, hogy valamit helyre kell hoznia, vagy inkább ez egy hirtelen szabadság?

Lapozó: 1 2