Dollár
432,25 Ft
Euró
423,13 Ft
Font
481,05 Ft
Bitcoin
19,681 $

Vivien elmondta, miért nincs már együtt az alkoholproblémákkal küzdő Molnár Gusztival

Fotó: Instagram/Fazekas Vivien
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 30. - 16:48

Fazekas Vivi ismét nagyon őszinte szavakat fogalmazott meg azzal kapcsolatban, miért nincs már együtt a férjével, miért döntött a válás mellett.

Molnár Gusztáv, a híres színész nagyon mélyre került, szinte rá sem ismerni. Sokan aggódnak érte, ugyanakkor Vivienről sem feledkezhetünk meg, aki hosszú időn át igyekezett segíteni, és közben nem éppen szép dolgokat kellett megélnie.

Soron kívül Gyanús fehér por miatt kiürítették az Európai Bizottság elnöki lakosztályát

Egy bizonyos idő után eljön az a pont, amikor nincs tovább, és úgy dönt, hogy továbbáll. Vivien a saját érdekében is megtette ezt, hiszen még mindig fiatal, édesanya, előtte az élet, megérdemli azt, hogy újra boldog legyen.

Az ember folyamatosan mérlegel, különösen egy ilyen súlyos helyzetben, és Vivien nem hibáztatható, mert sokáig kitartott. Rengetegen érdeklődnek, hogy van-e még esély a békülésre, ám ez távolról sem erről szól.

„Volna esély még a békülésre, ha látnád, jobban van?” – tették fel a kérdést Vivinek az Instagram oldalán. „Nem tudunk kibékülni, hiszen nem vesztünk össze!” – írta a válasza első felében. „Egyszerűen csak nem volt már fenntartható az az élet, amit közösen éltünk.”

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.