Clouds
21 Budapest
Dollár
353,32 Ft
Euró
385,28 Ft
Font
431,82 Ft
Bitcoin
23,546 $

Fazekas Vivient hóban fotózták

Fotó: Instagram/Fazekas Vivien
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Molnár Gusztáv volt felesége is szereti a havas teleket, bár abból igencsak kevés jut számára a globális felmelegedés miatt.

Nem is oly rég még egészen más telek voltak, igazi hóval és hideggel. Ez mára megváltozott, és a telek messze nem olyan zordak és látványosak, leszámítva a hegyeket, de nem lehet azt mondani, hogy tökéletes lenne.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

Attól már igen távol vagyunk, ugyanakkor még mindig tisztán emlékezhetünk azokra a telekre, amikor már novemberben hóban rohangáltunk, akár egészen márciusig. Ha igazi havat akar látni az ember, és hosszú távon, sokszor sokat kell utaznia érte.

Ezen a héten Budapesten is beköszöntött a havas tél, bár a hó nemigazán maradt meg a városban és annak környékén. Szerencsére feljebb messze ideálisabb a helyzet, és nagyon sokan döntöttek úgy, hogy elmennek megnézni.

Fazekas Vivien novemberi lányként imádja a havas teleket, és jól emlékszik arra, amikor kislányként a születésnapján hóembert építettek az udvaron. Sokat kellene visszamennie az időben, hogy felidézze a legutóbbi ilyen születésnapját.

„Novemberi lányként imádom a havas teleket! Emlékszem mikor kislány voltam a születésnapomon hóembert építettünk az udvaron, de egy ideje már hó nélkül telik a születésnap, ezért is örülök neki amikor találkozhatok vele nagy ritkán! Nekem ez egy csoda, a csodákat pedig szeretjük…”

Még több bulvár: Sáfrány Emese lilában is nagyon vonzó