Clouds
21 Budapest
Dollár
354,72 Ft
Euró
386,25 Ft
Font
432,95 Ft
Bitcoin
23,570 $

Farm VIP 3: Völgyi Zsuzsi sem gondolta, hogy ennyire erős

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Völgyi Zsuzsi boldogan távozott a farmról, ahol heteket tölthetett el, és ugyan megosztóvá vált a nézők számára, messzire jutott.

Hamarosan véget ér a Farm VIP 3, és megtudhatjuk, hogy ki nyerte meg a versenyt. Addig még sok minden fog történni, a kiesett versenyzők pedig sorra adják az interjúkat, akik egytől egyig boldogok a megélt élmények miatt.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

Völgyi Zsuzsi a TV2-nek adott interjújában beszélt arról, hogy a játék ezen szakaszában kiesni gyakorlatilag elképesztő számára. „Nagyon örülök annak, hogy ideáig eljutottam, nem gondoltam, hogy ennyire erős vagyok, és ennyire tud még bennem tombolni a küzdőszellem.”

Számára is meglepő volt, hogy mindezt ki tudta hozni magából, és még jól emlékszik a beköltözés pillanatára. Az első nehézséget számára a különféle rovarok jelentették, tartott tőlük, főleg a pókoktól, de ezt le tudta küzdeni.

Zsuzsinak nagyon fog hiányozni a sok gyermeteg bolondozás és nevetgélés, amikben bőven volt része. Úgy érezte magát, mintha csak egy táborban lett volna, ami alatt számos kalandban volt része.

Ezt az egészet csúcsélményként írta le, örül annak, hogy belevágott, miközben majdnem bejutott a döntőbe. A legelső dolga természetesen az lesz, hogy átöleli a kislányát, amire már nagyon-nagyon vágyott.

Még több bulvár: Kulcsár Edina nyilatkozott a Blikknek a különleges eljegyzés után